Siirry pääsisältöön

Yrittäjyyden tai yrityksen johtamisen taival on joskus hyvin yksinäinen

Meistä löydät keskustelukumppanin, johon voit luottamuksella olla yhteydessä. Haasteiden kohdatessa olemme apunasi, ja onnistumisetkin iloitsemme kanssasi.

Palvelumme on maksutonta, kotikuntasi sinulle tarjoamaa, olemme täällä sinua varten. Lohjalla normaalisti vuoden loppuun saakka ja muissa kunnissa (Hanko, Inkoo, Raasepori ja Siuntio) siitäkin eteenpäin.

Aloittavia yrittäjiä uusyritysneuvojamme auttavat liikeidean kehittelemisessä ja liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelmien laatimisessa sekä alkurahoituksen hankkimisessa, yritysmuodon valinnassa, markkinoinnissa ja riskien hallinnassa, tarvittaessa lupa-asioiden ohjauksessa oikealle taholle. Uusyritysneuvojat eivät pelkää arvioida liiketoiminnan kannattavuutta, ja suositella tarvittaessa yrityksen perustamisen lykkäämistä tai ideasta luopumista. Novagon uusyritysneuvonnassa käyneet asiakkaat ovat antaneet saamastaan palvelusta 4,8 pistettä asteikolla 1–5. Vaikuttavuustutkimuksen mukaan 80 prosenttia uusyrityskeskusten palveluja käyttäneistä yrityksistä toimii viiden vuoden kuluttua, kun kaikista perustetuista yrityksistä vastaava luku on 50 prosenttia.

Yrityskehittäjämme palvelevat jo jonkin aikaa toimineita yrityksiä ja yrittäjiä sekä pienien että isompien huolien kanssa. Jos suunnitelmissasi on sukupolvenvaihdos, yritystoiminnan myynti, laajentuminen tai muu liiketoiminnan muutos tai vaikka uuden toiminnan lisääminen tai kehitystoimien rahoitus, ole yhteydessä. Meiltä löytyy oman osaamisemme ohella laaja asiantuntijaverkosto käyttöösi, ja tietoomme tulee myös vapaana olevia toimitiloja sekä myynnissä olevia yrityksiä.

Työ – ja elinkeinopalvelut siirtyvät kunnille 1.1.2025 alkaen. Novago jatkaa toistaiseksi yrittäjien ja toimivien yritysten avustamista työsuhteisiin ja – sopimuksiin sekä palkkatukiin ja starttirahaan liittyvissä asioissa.

Perusta yritys – ONLINE ajanvaraus
Kehitä yritystä – ONLINE ajanvaraus

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot