Siirry pääsisältöön

Hyödynnä Novagon maksuttomat yrityspalvelut

Mietitkö oman yrityksen perustamista?

Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä meihin Novagolaisiin niin autamme sinut yritystoiminnan alkuun.  Varaa tapaaminen sähköisen ajanvarauksemme kautta.

Jos olet saanut myönteisen päätöksen starttirahasta tai aloittanut yritystoiminnan 4kk työttömyysetuudella, olet oikeutettu hakemaan maksutonta Startti Plus -palvelua. Palvelu tarjoaa konkreettisia neuvoja tuotteiden ja palveluiden myyntiin ja markkinointiin sekä esim. vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen omassa liiketoiminnassasi. Startti Plus palvelua haetaan TE-toimistosta, käy tutustumassa linkistä tai ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

Edistimme yritysten tietoisuutta vastuullisesta liiketoiminnasta ja helpotimme asiaan perehtymistä erilaistan palveluhankkeissa syntyneiden oppaiden avulla:

Seuraamme aktiivisesti asiakastyytyväisyyttä. Saamamme palaute on ollut positiivista ja palveluumme on oltu tyytyväisiä. Asiakkaamme ovat kokeneet saamansa palvelun hyödylliseksi ja neuvonnassamme käyneistä asiakkaista 9/10 suosittelee palveluamme eteenpäin.

Vinkkaa sinäkin meistä kaverillesi, joka pohtii yrittäjyyttä – olemme täällä sinua ja yritystäsi varten. Yhdessä yritys onnistuu!

Jaa

Lue myös

Palvelualueemme on muuttunut 1.1.2024 - palvelemme alueella Hanko, Inkoo, Raasepori - lisätiedot